Πες το μεγάλο Ι DO και ζήσε το γάμο που πάντα ονειρευόσουν!

Ρομαντικά ηλιοβασιλέματα, όμορφες παραλίες, τα καταγάλανα νερά της θάλασσας και άλλες κρυφές ομορφιές κάνουν τη Χαλκιδική έναν επίγειο παράδεισο για τη διοργάνωση του γάμου σας. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελλάδα και συγκεκριμένα η Χαλκιδική, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για καλοκαιρινό γάμο στον κόσμο!

Στο ξενοδοχείο Blue Carpet Luxury Suites θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να συνθέσετε το παζλ της δεξίωσης του γάμου σας, που θα ταιριάζει απόλυτα στο δικό σας στυλ και θα προσφέρει μια μοναδική εμπειρία για εσάς και τους καλεσμένους σας.

Ζήστε το δικό σας γαμήλιο όνειρο στο Πευκοχώρι της Χαλκιδικής!

Μια επιτυχημένη διοργάνωση γάμου είναι κάτι περισσότερο από μια απλή συνύπαρξη διαφόρων συστατικών. Απεναντίας, απαιτείται δεξιότητα στον τρόπο ανάμιξης αυτών των συστατικών και μεθοδικότητα στην ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις. Στο Blue Carpet Luxury Suites, σας προσφέρουμε όχι μόνο υψηλή ποιότητα συστατικών αλλά και την απαιτούμενη εμπειρία και δημιουργικότητα που θα αφήσουν εσάς και τους καλεσμένους σας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Νόστιμο φαγητό, απολαυστικά ποτά, κατάλληλη μουσική, υψηλού επιπέδου οργάνωση και εξυπηρέτηση και φυσικά οι μοναδικοί χώροι υψηλής αισθητικής μπροστά στη θάλασσα είναι κάποια από τα συστατικά που έχουμε δημιουργήσει για την διοργάνωση του δικού σας ξεχωριστού καλοκαιρινού γάμου! Σκοπός μας να υπερβούμε τις προσδοκίες σας!